Westfaals Klokkenmuseum Gescher

In een oogopslag

Het klokkenmuseum in Gescher neemt zijn gasten mee op een reis door de tijd, door de geschiedenis van de klokken en de ontwikkeling van het klokkengietersambacht. Bezoekers kunnen in 20 verschillende themaruimtes meer te weten komen over het muziekinstrument en het ambacht. Talrijke stations zetten de bezoekers aan tot participatie, zodat de collectie op veel verschillende manieren kan worden ervaren. Met dit uitgebreide aanbod is het klokkenmuseum in Gescher uniek in Noord-Duitsland.

Informatie over de rondleiding

Het Klokkenmuseum is het hele jaar geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Een bezoek aan het museum kan worden gecombineerd met diverse rondleidingen, themarondleidingen en seminars.

Rondleidingen kunnen vooraf worden geboekt op froning@gescher.de / a.schroer@gescher.de of telefonisch op +49 (0)2542 7144. Als u vooraf reserveert, is het ook mogelijk om het museum buiten de openingstijden te bezoeken. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Op de kaart

Westfaals Klokkenmuseum Gescher
Lindenstraße 2
48712 Gescher
Deutschland

Tel.: +49 (0)2542 7144
E-mail:
Website: www.museum-gescher.de/museen/westfaelisches-glockenmuseum

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.