In 5 dagen

Visbeck verlichting

In een oogopslag

De Visbecker Lichter kerstmarkt opent haar deuren op de 3e advent en nodigt het hele gezin uit om in kerststemming te komen in een schilderachtige omgeving. U kunt genieten van de sfeer en gewoon ontspannen of op zoek gaan naar de laatste cadeautjes. Op zaterdag om 18:30 uur zal het kerstvuurwerk de hemel rond de kapel verlichten.

Op verschillende plaatsen op het terrein worden kerststallen tentoongesteld met verschillende voorstellingen van het kerstverhaal. Dankzij de steun van verschillende muzikanten zullen de gasten ook muzikaal worden afgestemd op de feestdagen.

In het schip van de kapel wordt dit jaar een tentoonstelling over het thema wintermagie gepresenteerd. Op beide dagen wordt er in de achthoek van de kapel voorgelezen uit kerstromans.

Voor de jongere bezoekers is er van alles te beleven. Ze kunnen baden in het stro of kastelen bouwen in het zand. Er is ook de mogelijkheid om knutseltassen te kopen, die ze ter plekke of thuis kunnen gebruiken om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus Visbeck
Dernekamp 40
48249 Dülmen
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2594 860 860
E-mail:
Website: www.haus-visbeck.de

Contactpersoon

Britta Markert-Löbbert

Tel.: 02594-860860
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.