© Vincent Croce

Gezond leven in Bad Iburg

Ontspanning tussen het groen

Gezond genieten in het groen

In Kneipp Kuuroord Bad Iburg geniet je niet alleen van het kuurpark met fonteinveld, modderspeelplaats en jeu-de-boules-veld. Op het boomkroonpad loop je  boven de bomen in plaats van er tussen. Een unieke ervaring! Bezoek het kasteel, Schloss Iburg, pak een terrasje of geniet van een ontspanningsmassage. In Bad Iburg ben je er echt even uit.

 

Verwen je lichaam, ontspan je geest

Wil je tot rust komen? Boek een weekendje Bad Iburg met je partner of vriend(in). Wat denk je van een bosbad, een ontspanningsmassage of een bezoek aan het Kneippkurwald met Kneipp Wassertretstellen? Relaxen op de Kneippliege met uniek uitzicht op het slot en het Charlottenmeer? Kom naar Bad Iburg en ontspan lichaam en geest.

Bad Iburg Woudkuurpark

Bad Iburg

© CC-BY-SA | Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH, Thorsten Schoentaube

Kneipp-Erlebnispark

Bad Iburg

© CC-BY-SA | Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH

Beleef Bad Iburg actief

Natuurlijk kan je je in Bad Iburg ook goed inspannen. Wandel door het kuurpark of volg het 20 meter hoge Boomkroonpad. Fiets de Sole & Kneipptour of struin door het centrum.

 

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer routes in en rondom Bad Iburg.

Tips voor Bad Iburg

In Bad Iburg is veel moois te zien en te doen. Een must is het Kneipp Erlebniskurpark met boomkroonpad en uitzicht op die andere bezienswaardigheid: Schloss Iburg. Ook fiets- en wandelliefhebbers worden heel gelukkig in Bad Iburg. Trek gekregen? Kies je uit een van de vele goede restaurants.

Overnachten in Bad Iburg

Booking.com

Bezoek een evenement in Bad Iburg

Weekmarkten, concerten, rondleidingen, bosbaden onder begeleiding, vollemaanwandelingen, klankschaalsessies en natuurlijk de kerstmarkt... In Bad Iburg is elke maand wel wat bijzonders te doen. Bezoek de pagina met evenementen en filter op jouw interesse. Je vindt vast wel een activiteit of evenement dat bij je past! “Zin in!”

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer evenementen in Bad Iburg.

-

Tourist-Information Bad Iburg

Am Kurgarten 30
49186 Bad Iburg
Duitsland

Tel.: +49 (0)5403 / 404-66
E-mail: tourist-info@badiburg.de
Website: www.badiburg.de

Plan je reis naar Bad Iburg

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.