© Grafschaft Bentheim Tourismus

Bad Bentheim verrast

Kuren, cultuur, natuur en burcht…

Zoveel (te) beleven in Bad Bentheim

In kuuroord Bad Bentheim geniet je. Hoe dan ook. Of je nu van wandelen, wellness, fietsen, kunst, cultuur, sport, geschiedenis of lekker eten houdt. Bezoek een museum, wandel door het Bentheimer Wald, loop mee met de Nachtwachter en bezoek de imposante middeleeuwse burcht. Ontspannen doe je in de sauna, de thermen of gewoon in je heerlijke hotel.

Fabuleus fietsen en wandelen

Kom naar Bad Bentheim en neem je fiets mee. Of huur er een. Rondom Bad Bentheim zijn vele fietsroutes. Van dertig tot tweehonderdtwintig kilometer lang. Fiets langs de zandstenen burcht, langs kloosters, bossen, kanalen, dorpjes en rivieren. Stukje overslaan? De fietsenbus brengt jou en je fietsen waar je heen wilt! Liever te voet? Met de wandelroute Grafschafter Spurensuche verken je Bad Bentheim en omgeving in een rustig tempo.

 

30,54 km

Grafschafter Fietsentour 1

Bad Bentheim

© CC-BY-SA | Grafschaft Bentheim Tourismus
28,19 km

Grafschafter Fietsentour 2

Bad Bentheim

© CC-BY-SA | Grafschaft Bentheim Tourismus

Geen grens aan ontspanning

In Bad Bentheim ontspan je optimaal. Wellness is hier een traditie. Neem je partner, vriend of vriendin mee en geniet van de heerlijk warme zoutwaterbaden of de sauna van Thermen Bad Bentheim of de wellness van Badepark Bentheim. Ook een goed idee: boek een ontspanningsmassage.

,,Zo ontspannen was ik in tijden niet!”

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek het wellnessaanbod in de Duitse grensstreek. 

Dit moet je zien

Bad Bentheim is meer dan het kuuroord met de fraaie burcht die je sowieso gezien moet hebben. Maar er zijn meer interessante bezienswaardigheden en plekken waar je geweest moet zijn. Ontdek de mooiste wandeltochten, fietsroutes, wellness en de fijnste hotels en restaurants. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand.