© L+T

L&T Lengermann und Trieschmann

In een oogopslag

Mode, sport, lifestyle - L&T is de grootste door de eigenaar geleide modezaak van Noord-Duitsland

Hier vindt het hele gezin alles wat ze nodig hebben op 20.000 vierkante meter winkelruimte midden in het stadscentrum. De sportzaak heeft nog eens 5000 vierkante meter met een eigen fitnessstudio en een overdekte surfspot Hasewelle.

Over de geschiedenis van de modezaak: Friedrich Lengermann & Alfred Trieschmann namen in 1935 de modezaak Alsberg & Co (1910) over. Na de oorlog herbouwden ze het gebombardeerde gebouw en de kleinkinderen van Alfred Trieschmann, Dieter en Klaus Rauschen, namen de leiding over in 1964/1965. Sinds 1998 is het familiebedrijf gestaag gegroeid - met de toevoeging van een sportafdeling, grotere verkoopruimtes, de L&T markthal met 12 regionale winkeliers en restaurateurs en een uitgebreide parkeergarage met 480 parkeerplaatsen. De winkel wordt momenteel geleid door Mark Rauschen, Thomas Ganter en Alexander Berger. L&T streeft ernaar om in 2025 klimaatneutraal te zijn.
Op de kaart

L&T Lengermann und Trieschmann
Große Straße 27-32
49074 Osnabrück - Innenstadt
Deutschland

Tel.: +49 541 / 331130
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.