© ©Alexander Schwarz

Gießkannenweg

In een oogopslag

  • 14,04 km
  • 3 uren 44 minuten
  • 202 m
  • 81 m

Het beste pad is het voetpad! Wie instemt met deze aanbeveling van Sebastian Kneipp, is met vastgebonden wandelschoenen op de goede weg.

Voor gezondheidsbewuste wandelaars biedt Tecklenburg het Kneipp-gieterpad aan. Met een totale afstand van 39 km bestaat het uit drie deeltrajecten, die elk in een cirkelvormige route kunnen worden bewandeld en altijd terug naar het startpunt leiden.

Een groene gieter op een witte achtergrond markeert het pad en verbindt Tecklenburg met de wijken Brochterbeck, Ledde en Leeden. Bij de bewegwijzering is er gelet op een bijzonder afwisselende route met mooie uitzichten en verschillende loopvlakken. Soms gaat het over gewone wandelpaden, dan weer over smalle paadjes over "Stock und Stein" of over graspaden en zachte dennennaaldgrond, soms hard op en neer.

Weer

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.