© Thiessen

Labyrint en tuin van Meyerhof

In een oogopslag

Boerderij Meyerhof biedt alles voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Nadat hier jarenlang planten en vooral buxusstruiken werden verkocht, heeft de boerderij nu een andere functie. Het is een fijne plek voor vakantiegangers die graag buiten in de natuur zijn. Er zijn verschillende accommodaties die erg geschikt zijn voor families en groepen.

De boerderij en de omgeving bieden veel mogelijkheden om lekker te wandelen en fietsen. Dat kan al heel erg dichtbij, namelijk in de tuin. De buxustuin is ongeveer 2000 vierkante meter groot. In de jaren 80 begon Erika Meyer met het ontwerpen van deze tuin en creëerde de figuren uit drie verschillende soorten buxus. Je zult er onder meer harten, vogels en kronen ontdekken. Alle figuren zijn met de hand gesneden zonder draadframe. Heel bijzonder!

Naast deze tuin is er ook een kleine tuin met een vijver en een labyrint van ongeveer 2.000 vierkante meter. Maar maak je geen zorgen, je kunt hier niet verdwalen! Wel zul je af en toe een klein tuintje tegenkomen, dat als een soort oase van rust midden in het doolhof dient. En verder wonen op de boerderij natuurlijk ook verschillende dieren, zoals paarden, ezels en schapen.

Op de kaart

Labyrint en tuin van Meyerhof
Brockhauser Weg 67
49152 Bad Essen
Deutschland

Tel.: +49 5472 / 7119
E-mail:

Contactpersoon

Herr Heinz-Werner Meyer
Brockhauser Weg 67
49152 Bad Essen

Tel.: +49 5472 / 7119
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.