© Hof Kasselmann Hagen aTW

Hof Kasselmann

In een oogopslag

Welkom bij Hof Kasselmann - specialist in dressuurpaarden

Hagen a.T.W. is al sinds de 12e eeuw het thuis van de familie Kasselmann. Het uitgestrekte landgoed van Hof Kasselmann was ooit een landbouwbedrijf, maar is nu een wereldberoemd en gerespecteerd centrum voor paardensport, met name dressuur. Sinds Ullrich Kasselmann in 1972 de boerderij van zijn ouders op de Borgberg overnam, is het trainen en verkopen van dressuurpaarden de grote passie van de familie. Vele wereldberoemde paarden - vaak de vierbenige partners van Olympische, wereld- en Europese kampioenen - zijn hun opleiding bij Kasselmann begonnen, en ook hun ruiters hebben er vaak de "finishing touch" gekregen.
In de moderne manege van 40 hectare werken ongeveer 60 mensen, en er worden dagelijks 200 paarden getraind. Ook de stoeterij Osthoff in het naburige Georgsmarienhütte fokt met succes paarden.

Hof Kasselmann is ook actief als organisator van evenementen zoals Horses & Dreams en Future Champions, kampioenschappen zoals de Dressage Nations' Cup 2015 of de Europese Kampioenschappen Dressuur 2005 en talrijke netwerkevenementen. Vandaag leidt Francois Kasselmann, gesteund door zijn ouders Ullrich en Bianca, het bedrijf. De betrokkenheid van de familie Kasselmann strekt zich uit tot alle facetten van de paardensport: van de marketing van de rijbodem High Score Performance Ground, het verkoopplatform ehorses, evenementenbureau Horses & Dreams Entertainment en online veilingen, tot het professionele management van internationale ruiters. Bij Hof Kasselmann wordt paardensport geleefd en geademd.

Je kunt Hof Kasselmann bereiken via telefoon 05401-89200 of info@psi-sporthorses.de.

Op de kaart

Hof Kasselmann
Am Borgberg 3
49170 Hagen am Teutoburger Wald
Deutschland

Tel.: +49 5401 / 89200
E-mail:

Contactpersoon

Familie Ulrich Kasselmann
Am Borgberg 3
49170 Hagen am Teutoburger Wald

Tel.: +49 (0)5401 / 89200
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.