Deitmar Boerderij

In een oogopslag

De hoeve Deitmar is de enige van de vier "oorspronkelijke boerderijen" die het dorp Emsdetten ooit kenmerkten, die bewaard is gebleven en daardoor ook vandaag de dag nog een bijzonder middelpunt van de stad vormt. Het aangrenzende park met zijn grote speeltuin is een populaire bestemming voor gezinnen. Maar ook cultuurliefhebbers vinden een uitgebreid aanbod op het museumeiland Hof Deitmar, zoals het gebied rond het fraaie vakwerkgebouw ook wel wordt genoemd. De Heimatbund Emsdetten, die ook delen van de gebouwen in Hof Deitmar in gebruik heeft, beheert verschillende musea op het terrein, het Wannenmachermuseum, het August-Holländer-Museum, het Backhaus en het Speicher. Elk museum is op zijn eigen manier uniek en toont bijzondere, hedendaagse historische gebeurtenissen uit Emsdetten.

Informatie over de rondleiding
  • Het buitenterrein en het park van Hof Deitmar zijn het hele jaar door vrij toegankelijk.
  • De binnenruimten van Hof Deitmar worden gebruikt door de Heimatbund en de burgerlijke stand van Emsdetten en zijn niet vrij toegankelijk.

Op de kaart

Deitmar Boerderij
Mühlenstraße 26
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0)2572 941316
E-mail:
Website: www.emsdetten-entdecken.de/hof-deitmar/de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.