Kerstmarkt in Meppen 2018

De countdown naar de Meppense kerstmarkt loopt. Het “kraampjesdorp” van de Windthorstplatz tot aan het historische stadhuis, een grote kerstboom en meer dan 7000 lichtjes zorgen er weer voor een fijne kerstsfeer.

26 november t/m 30 december 2018

Ook dit jaar wordt het hoogtepunt weer de grote schaatsbaan, die tot en met 30 december ijspret mogelijk maakt zonder afhankelijk te zijn van het weer. Beginnelingen hebben de mogelijkheid om een beginnerscursus te volgen iedere zondag van 10:00 tot 11:00 uur. De ijsbaan in het midden van de kerstmarkt is ook het platform voor een deel van het programma, bijvoorbeeld voor de schaatsshows en het traditionele “Eisstockschießen”.

Vieren, sporten en natuurlijk genieten

Vaste prik in vele agenda’s is de “Bitburger-After-Work-Party” op 13 december. De Meppense Kult-Party is voor alle partyliefhebbers een absolute must. De party begint om 18:00 uur. Net als de After-Work-Party is ook het ijsstokschieten een vast onderdeel van het programma. Voor de MEP-Cup hebben zich al talrijke ploegen aangemeld. Aanmelden voor nog meer teams (vier tot vijf personen per team) is nog mogelijk via www.weihnachtsmarkt-meppen.de. Ook dit jaar zitten de versgebakken kerststollen weer in het assortiment van de Meppense kerstmarkt. Ook de “Kerstmarktexpress” is er dit jaar weer bij. Op iedere adventzaterdag pendelt het boemeltje van 10.00 tot 18.00 uur tussen de MEP en de Windthorstplatz. Meerijden is gratis.

Nog vragen over de kerstmarkt in Meppen?

Adres

WiM Stadtmarketingverein

Markt 4

49716 Meppen

Contact

Tel.: +49 (0) 5931 - 153295

wim@meppen.de

Bezoek de website

Openingstijden

De kerstmarkt in Meppen vindt plaats van November en december 2018
Elke dag geopend 11:00 tot 19:00 uur (horeca-stands normaal tot 21:00 uur)

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…