© Kidseropuit

Speeltuin De Ketteler Hof

In speeltuin De Ketteler Hof nodigt alles uit tot onderzoeken en spelen. Actief kindervermaak, speelervaringen en natuurbeleving. Avontuur en natuur. Wat wil een kind nog meer? Spelenderwijs is hier echt alles mogelijk. “Wat een toffe speeltuin is dit!” roepen mijn beide jongens enthousiast als we eenmaal binnen zijn.

Glijden, klimmen en klauteren

In speeltuin De Ketteler Hof zijn glijbanen en klimtoestellen in alle soorten en maten. Met veel plezier worden ze bijna allemaal uitgeprobeerd. Klimgeiten komen hier aan hun trekken. Maar ook kinderen die moeite hebben met hun motoriek worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Goed voor het zelfvertrouwen en lekker voor de beweging. De meeste glijbanen en klimparcoursen liggen in de schaduw en zijn overkapt. Wel zo handig bij regen of warmte.
Speeltuin-kettelerhof-kind-spelen-speeltoestel-bomen-©Kidseropuit.jpgSpeeltuin-kettelerhof-kind-spelen-speeltoestel-bomen-©Kidseropuit.jpg

Waterbanen en Rijden bij Ketteler Hof

In Ketteler Hof zijn ook twee waterbanen. Hou je van snelheid dan kun je pijlsnel in een bootje naar beneden suizen. En anders kies je gewoon voor de tubebaan, waar je lekker relaxed in een grote band naar beneden glijdt. Droge kleding meenemen is geen overbodige luxe. Voor de liefhebbers van alles wat met voortbewegen op wielen te maken heeft, zijn er diverse parcoursen uitgezet. Zo is er een stoere skelterbaan met rallyskelters. De allerkleinsten rijden in trapauto’s of op driewielers. En de durfals leven zich uit op de boardbaan, waar je zittend op een board een hindernisbaan trotseert.

Spelen met water en zand

Overal in het park De Ketteler Hof zijn speelplaatsen met water en zand. Gegarandeerd pret voor alle kinderen die van water en zand houden. Voor de grotere kinderen is er een haven met vlotten en touwbruggen. En terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders toekijken vanaf de vele picknickplekken. Voor wie dan nog niet genoeg plezier heeft beleefd zijn nog vele andere leuke attracties in het park aanwezig voor alle leeftijden, zoals de rodelbaan of het treintje.

Het natuurbelevingspad bestaat uit een leuke route vol met wetenswaardigheden over de natuur en vooral over dieren. Hier lees en hoor je hoe de dieren leven en kun je het ook zelf ervaren. Kruip in een levensgroot mierennest en leer over dierensporen. Het kan hier allemaal.
Kettelerhof-kids-spelen-rodelbaan-©Kidseropuit.jpgKettelerhof-kids-spelen-rodelbaan-©Kidseropuit.jpg

Ketteler Hof Indoor

Tenslotte heeft De Ketteler Hof een indoor speeltuin. In negen themawerelden maken kinderen kennis met de bergwereld, arctische wereld, Afrika, de Mangrove, de jungle, het stadsleven, het heelal en het bosleven. Bovendien is er nog een speelplek voor de allerkleinsten. Wat een tof speelpark is de Ketteler Hof!

Prijs:

Per persoon vanaf twee jaar.
Dagticket 14 € / Seizoensticket 68 €

geschreven door:

http://www,kidseropuit.nl

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.