© Canva-Adele-Dobler-BettyImages

Kamperen op een luxe camping

Heb jij zin om te kamperen, maar wil je niet te veel inleveren op gemak en comfort? Misschien is een luxe camping de gulden middenweg voor jou. Op dergelijke campings gaan het kampeergevoel en verwennerij hand in hand. Trek de stoute schoenen aan en ga eens luxe kamperen, bijvoorbeeld in Duitsland.

Hoe is het om luxe te kamperen?

Luxe kamperen is het tegenovergestelde van een hutje op de hei. Je overnacht in een (vooropgezette) tent, comfortabele caravan of knus vakantiehuis. Maar de camping is zó mooi dat het zonde is om bij je accommodatie te blijven zitten. Word jij enthousiast van campings met een eigen restaurant, recreatiemeer, zwembadencomplex of speelparadijs? Op luxe campings zijn de faciliteiten piekfijn in orde.

Luxe campings in Duitsland

In Europa zijn er verscheidene luxe campings, maar in Duitsland ligt de standaard erg hoog. Een camping krijgt niet zomaar een luxe label, noch een luxe imago. Wil jij ervaren wat luxe kamperen nou écht inhoudt? Ervaar het op een van deze 4 en 5-sterrencampings in het Duitse grensgebied:
  • Luxe camping Ludwigsee

Camping Ludwigsee is een schitterende 4-sterrencamping waar je een luxe vakantie tegemoet gaat. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse Carport-Camperplaatsen te huur, maar ook op reguliere plaatsen is het heerlijk vertoeven.
  • Luxe vakantiepark Alfsee

Met een heerlijk zandstrand, uitgestrekt meer, indoor speelparadijs en professionele entertainment behoort vakantiepark Alfsee tot een van de beste campings van Europa. Als je luxe wilt kamperen dichtbij huis, dan is Alfsee écht een aanrader.
  • Luxe camping Eichenhof

Ben je op zoek naar een luxe kampeerervaring middenin de natuur? Dan moet camping Eichenhof absoluut op jouw bucketlist. Je kunt hier fietsen huren,privésanitair bijboeken en heerlijk eten en drinken in het restaurant met eigen Biergarten.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.