Steinfurt Districtstuin

De educatieve tuin van het district Steinfurt biedt de gasten op een oppervlakte van ongeveer drie hectare veel interessante informatie over de thema's siertuin en moestuin. De educatieve tuin wil belangstellenden suggesties en trucs aan de hand doen voor het ontwerp, de verzorging en het gebruik van hun eigen tuin.

Daarbij krijgen zij inspirerende voorbeelden in de leertuin zelf. In de siertuin kunnen bezoekers zich onderdompelen in verschillende thematuinen, zoals de kruidentuin of de rotstuin. Maar ook de groenten- en fruitteelt in de regio spelen een belangrijke rol.

Maar de tuin is niet alleen interessant voor volwassenen. Kinderen kunnen ook spannende dingen beleven op het tuinavonturenpad en bij de educatieve bijenkraam en nieuwe kennis mee naar huis nemen.

Informatie over de rondleiding
  • Het hele jaar geopend, ook op zon- en feestdagen
  • open van zonsopgang tot zonsondergang
  • de boomgaard is gesloten tijdens de oogsttijd
  • honden zijn toegestaan aan de lijn

Op de kaart

Steinfurt Districtstuin
Wemhöferstiege 33
48565 Steinfurt
Deutschland

Tel.: +49 25 51 / 694410
E-mail:
Website: www.kreislehrgarten-steinfurt.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.