Kuurpark Bad Waldliesborn

In een oogopslag

De uitgestrekte kuurtuinen liggen in het centrum van Bad Waldliesborn. Wandel onder de oude bomen en langs de vele bronzen beelden langs de paden. De vele bankjes en de cafés in en rond het park nodigen uit om te blijven hangen. Met een beetje geluk wordt u tijdens uw wandeling vergezeld door een openluchtconcert. Het regelmatige poppentheater in het poppenhuis naast de minigolfbaan is bijzonder populair bij kinderen. Aan de rand van het kuurpark, afgeschermd door glazen paviljoens, kun je de schatten van het kuuroord zien: de twee zoutwaterbronnen.


In de directe omgeving bevindt zich het voormalige stationsgebouw, het café "Walibos Gute Stube". Waar vroeger de kuurgasten aankwamen en vertrokken, kun je nu interessante feiten leren over de geschiedenis van Bad Waldliesborn en genieten van wat naar men zegt de beste koffie van de stad is.


In de zomer zorgen de statige bomen van het kuurpark voor aangename schaduw. Een mistig pad zorgt al snel voor nog meer verkoeling. Onder het bladerdak van de bomen wordt met tussenpozen water verneveld. In de lente en zomer zorgt dit niet alleen voor verlichting voor mensen met allergie en pollenproblemen, maar ook voor verfrissing op warme dagen.

Op de kaart

Kuurpark Bad Waldliesborn
Parkstraße
59556 Bad Waldliesborn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2941 948800
E-mail:
Website: www.lippstadt-badwaldliesborn.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.