Familiepark Bad Essen

In een oogopslag

Voor het hele gezin - Familiepark Bad Essen!

Ben je met je gezin op vakantie in het Osnabrücker Land? En ben je op zoek naar een plekje waar je kinderen zich kunnen uitleven terwijl je zelf even op adem komt? Net iets buiten het historisch centrum van Bad Essen ligt het Familienpark. Deze speeltuin is een ontmoetingsplaats voor groot en klein. Er zijn speeltoestellen, glijbanen, kleine huisjes en een heleboel zand. Alles voor een ochtend of middag speelplezier!

Het familiepark in Bad Essen ligt midden in het groen en is zeven dagen in de week vrij toegankelijk. Op het terrein staan picknicktafels zodat je tussen het spelen door op een comfortabele manier kunt genieten van je zelf meegebrachte picknick. Toch nog even iets te eten of drinken halen? Dat kan bijvoorbeeld bij Deutsche Haus Krone, waarvan het terras direct aan de speeltuin ligt. Een ijssalon en de bakker in het historisch centrum liggen op loopafstand van het familiepark, net als een supermarkt.

Elk jaar wordt door de vereniging Kinderwelten e.V. in het familiepark een zomerfeest georganiseerd. Dan kun je meedoen aan veel activiteiten voor jong en oud!

Op de kaart

Familiepark Bad Essen
Am Freibad
49152 Bad Essen
Deutschland

Tel.: +49 5472 / 9492 - 0
Fax: +49 5472 / 9492 - 85
E-mail:
Website: www.badessen.info

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.