© Tourist-Information Bad Essen

Marina Bad Essen

In een oogopslag

Een heerlijke dag op het water begint in de Marina van Bad Essen!

Beleef de maritieme kant van Bad Essen! Het kuuroord in het Osnabrücker Land ligt niet alleen direct aan de bossen van het Wiehengebergte, maar ook nog eens aan het water. De Marina Bad Essen is het middelpunt van het nieuwe havengebied aan het Mittellandkanaal. Tot 35 sportboten vinden hier tijdens de zomermaanden een aantrekkelijke ankerplaats met moderne faciliteiten.

Heb je zin om een (mid)dagje op het water door te brengen? Dan ben je hier aan het goede adres! Elke eerste en derde zondag van de maand tussen mei en september vertrekt om 13.30 uur een rondvaartboot vanuit de Marina Bad Essen. Met een lekker stuk taart en een kop koffie geniet je van een ontspannen boottocht over het kanaal. Ga je liever zelf varen? Ook dat is mogelijk. In de Marina Bad Essen worden twee boten te huur aangeboden, die je zelfs zonder vaarbewijs mag besturen. Na een korte instructie kun je lekker zelf aan de slag en een tochtje over het Mittellandkanaal maken.

Op de kaart

Marina Bad Essen
Hafenstraße
49152 Bad Essen
Deutschland

Tel.: +49 5472 / 401 - 51
Fax: +49 5472 / 401 - 114
E-mail:
Website: www.marina-bad-essen.de

Contactpersoon

Herr Holger Ufer
Lindenstraße 25
49152 Bad Essen

Tel.: +49 5472 / 949 - 20
Mobil: 0171 415 989 2
E-mail:
Website: www.badessen.info

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.