Blütengenuss

In een oogopslag

Bloemsierkunst gecombineerd met lokale specialiteiten, huisgemaakte taart en magische kookavonden

Stap binnen bij Blütengenuss in Bad Essen en je zult eerst terechtkomen in een indrukwekkend aanbod van bloemen, meesterlijke boeketten, fraaie potplanten en decoratieve accessoire. Daarachter gaat een mooie, lichte kamer vol met lokale delicatessen en geselecteerde wijnen van duurzame aanbouw schuil. Als je op zoek bent naar een souvenir, zul je hier zeker iets vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zout van Bad Essen, eventueel verfijnd met bloemblaadjes of kruiden? Of van een potje smakelijke jam of mosterd, gemaakt in de regio? Je kunt er ook gelijk een mooi geschenkpakket van laten maken.

Vijf dagen in de week kun je bij Jutta's café ook genieten van huisgemaakte taart met een goede kop koffie erbij. Neem plaats in de lichte serre of in de idyllische tuin en laat je verwennen! Wil je nog meer? Jutta Lange biedt ook individuele kookworkshops en –evenementen aan. Hier heb je gegarandeerd een magische avond met vrienden, familie of collega's. Welkom bij Blütengenuss!

Op de kaart

Blütengenuss
Lindenstr. 33
49152 Bad Essen
Deutschland

Tel.: 0049 5472 8179221
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.