© www.werbefotostudio.de, Stefan Schöning Fotodesign

Bijbeltuin in Werlte

In een oogopslag

Auf einer Fläche von rund 1000 Quadratmetern wächst eine Vielzahl in der Bibel erwähnter Pflanzen

De Bijbeltuin in Werlte maakt een zinnelijke ervaring en herschepping van het Heilige Schrift mogelijk. Ongeveer honderd plantensoorten die in de verhalen van de Bijbel worden genoemd, groeien hier op een oppervlakte van ongeveer 1.000 vierkante meter. Sommige dienden in bijbelse tijden als voedsel, andere als specerij, geurstof of geneesmiddel. En allemaal samen brengen ze het alledaagse leven van die tijd dichterbij, maken ze de bijbelse parabels en verhalen begrijpelijker.
Bovendien zijn in de tuin vier bijbelse landschappen nagebootst: de Tuin der Schepping en het Beloofde Land, een moestuin en de woestijn. In de woestijn kunnen bezoekers actief worden en een doolhof aanleggen en bewandelen. Zij kunnen uitrusten in het prieel, dat symbool staat voor de stad van God, Jeruzalem, en op de banken in het midden van de tuin.
 
Een groot aantal planten die in de Bijbel worden genoemd, groeien op een terrein van ongeveer 1000 vierkante meter.
 
Vanaf de lente t/m de herfst is de tuin dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Op de kaart

Bijbeltuin in Werlte
Poststraße / Meyerhof
49757 Werlte
Deutschland

Tel.: 05951 201152
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.