© © jones-art 2020, Nell & Marc Jones

Landhuus Laurenz

In een oogopslag

Stralende kinderogen en ontspannen ouders! Direct naast het natuurreservaat bos, kunt u genieten van de rust en ontspanning in de landelijke idylle.

Door de directe nabijheid van de natuur kan het hele gezin een ontspannende tijd hebben. Niet alleen de nabijheid van de dieren, maar ook het leuke programma in de Happy-Club doet de ogen van de kinderen glinsteren. Natuurlijk mag gratis ravotten in de verwarmde binnenspeelschuur niet ontbreken. Ondertussen genieten de ouders van een ontspannende tijd in een ligstoel of in de gezellige ouderzitkamer. Het Landhuus Lorenz heeft familiekamers en ook appartementen. De 1-kamer tweepersoonskamers zijn ideaal voor alleenstaande ouders met een kind of voor 2-4 personen. De appartementen zijn iets groter en sommige hebben ook een aparte kinderkamer. Voor de maaltijden wordt een all-inclusive pakket aangeboden.

Op de kaart

Landhuus Laurenz
Am Fürstenbusch 20
48599 Gronau (Westfalen)
Deutschland

Tel.: +49 2562 / 3100
E-mail:
Website: www.landhuus-laurenz.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.