Temmelmann, Ferienhof

In een oogopslag

Bij ons kunt u het normale dagelijkse leven op de boerderij beleven en op hetzelfde moment in de directe omgeving genieten van vakantie bij de Alfsee -
en daarbij genieten van alle veelzijdige recreatiemogelijkheden die de Alfsee als vakantieregio zo aantrekkelijk maakt. De locatie van onze boerderij is heel uniek. Van hieruit kunt u lopend het toerismegebied van de Alfsee bereiken, maar ook het station of de goed voorziene markt in Rieste.
Wij hebben twee lieve, kalme honden (Molly en Jacki) en twee pony’s (Stone en Belli), die op onze weide achter het huis grazen.
Een stal met graanschuur, die voor ons landbouwbedrijf niet meer nodig was, hebben wij in 2018 volledig gerenoveerd en drie mooie, moderne vakantiewoningen daarin ondergebracht. Eén van de vakantiewoningen is geschikt voor rolstoelgebruikers. In ons hele huis is gratis wifi. De gasten hebben de beschikking over een gezamenlijke wasmachine en droger. Indien gewenst kunnen een campingbedje en kinderstoel worden gebruikt.

Het meenemen van honden is alleen na overleg mogelijk.
Voor de kinderen is er in onze tuin ruimte waar ze zich kunnen uitleven. Hier staan ook een schommel en een trampoline.
Omdat wij actief een landbouwbedrijf hebben, rijdt er bij ons ook vaak een tractor over het erf, de stieren laten zich ook af en toe horen en tijdens de oogst, wanneer de maaidorser in gebruik is, kan deze een beetje turbulent worden.

De boerderij bevindt zich in Rieste aan de Alfsee in het Osnabrücker Land. Ons terrein ligt centraal tussen de Alfsee (500 m) en het station van Rieste (500 m). Een supermarkt, het postkantoor, banken en een arts zijn lopend te bereiken (ca. 700 m).

De dichtstbijzijnde stad is Bramsche (12 km) met een klein voetgangersgebied, een bioscoop en musea. Osnabrück is ook goed te bereiken (28 km).
Hier zijn diverse winkels, bioscopen, theater, dierentuin, musea, zwembaden, ...
Met de Nordwestbahn zijn Bramsche, Osnabrück, maar ook Bremen en Oldenburg heel goed te bereiken.
Er wordt om een aanbetaling van 20% gevraagd, het restant moet tot 10 dagen voor de aankomst worden betaald. De exacte informatie wordt u door de verhuurder verteld. Bij boekingen op korte termijn is contante betaling mogelijk.

Routebeschrijving

Auto: Autobahn A1, afslag Neuenkirchen/Vörden richting Neuenkirchen/Rieste/Alfsee, rechtdoor naar ‘Bieste Stickteichstraße’, verder rechtdoor naar ‘Bieste Stickteich’, op de kruising linksaf naar de
‘Neuenkirchener Straße’ richting Rieste/Alfhausen, links afslaan naar de ‘Krahnstraße’ richting Rieste, verder rechtdoor naar de ‘Bahnhofstraße’, rechts afslaan naar de Barlagerstraße (voor de brandweer langs), na de spoorwegovergang is het de tweede boerderij aan de linkerkant.

Trein: Verbinding met de NordWestBahn tussen Osnabrück en Bremen, halte ‘Bahnhof Rieste’. Ga vanaf het station naar rechts op het voetpad parallel aan de spoorlijn, bij de spoorwegovergang rechtsaf naar de Barlagerstraße, de tweede boerderij aan de linkerkant (500 m lopen).

Op de kaart

Temmelmann, Ferienhof
Barlager Str. 9
49597 Samtgemeinde Bersenbrück - Rieste
DE

Tel.: (0049) 5464 5611
Mobil: (0049) 172 8176903
E-mail:

Contactpersoon

Kerstin Temmelmann
Barlager Str. 9
49597 Rieste
DE

Tel.: (0049) 5464 5611
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.