© Vincent Croce

Geschiedenis van gezonde lucht

Bad Rothenfelde bouwde eerste zoutinhalatiesysteem in 1774

Ontdek de heilzame gradeerwerken van Bad Rothenfelde

,,Oh, wat is het lekker hier!” Bad Rothenfelde met haar typische speelse architectuur is de plek om te ontspannen en je mentale en fysieke toestand te verbeteren. Adem de zilte lucht in die door de gradeerwerken verspreid wordt of breng een rustgevend bezoek aan wellnesscentrum Carpe Sol Spa Therme. Geniet wandelend of op de fiets van Bad Rothenfelde en omgeving.

Je verdient een dagje Carpesol Spa Therme

Tijd voor jezelf nodig? Je vindt het in Carpesol Spa Therme. Laat jezelf en je vriendin of partner verwennen met ontspannende massages en verschillende schoonheidsprogramma’s. Tussendoor bezoek je een sauna of neem je een duik in een van de baden, bijvoorbeeld het heerlijk warme mineralenrijke zoutwaterbad buiten. ,,Schat, ik wil hier wonen...”

© de Witt Janssen Partner
© Janna Kamphof

Lichtsicht: een uniek spektakel

Lichtsicht vindt jaarlijks in oktober plaats en kan alleen in Bad Rothenfelde plaatsvinden. Bekende kunstenaars maken projecties op de 11 meter hoge gradeerwerken die samen een kilometer(!) lang zijn.

Een gezonde wandeling

Wandelen is gezond. Wandelen langs de gradeerwerken van Bad Rothenfelde is extra gezond. Het mineraalrijke zoute water dat door de gradeerwerken opgepompt en verneveld wordt, is goed voor je luchtwegen. Je kan langs maar ook door het gradeerwerk wandelen en de pompinstallatie bekijken. ,,Het voelt als een wandeling aan zee...”

 

Culinaire highlights van Bad Rothenfelde

Franse invloeden bij 'Coerchen'

Heerlijk eten gebaseerd op de Franse keuken.

© Tourismusgesellschaft Osnabrückerland

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.