Designer Outlet Ochtrup

LET OP: Wegens de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus is de Designer Outlet Centre Ochtrup tot nader bericht gesloten!

Dé shoppingbelevenis van het Münsterland

De McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup (DOC), voormals Factory Outlet Center Ochtrup (FOC) laat koopjesjagers voelen zoals een vis in het water. Fashion victims en echte koopjesjagers vinden hier grote modemerken als Tommy Hilfiger, Bianca, Tom Tailor, Nike, Fossil, Esprit, Levis en Playmobil – en dat alles op loopafstand van de voetgangerszone van Ochtrup.

Op een oppervlak van nu 17.000 m² verkopen bekende producenten (meer dan 70 shops) hun artikelen met 30 tot 70 procent korting. Hippe schoenen, Young Fashion, designerondergoed of gewoon een trendy spijkerbroek: in het DOC-Center is het allemaal te vinden.

Werkt het weer niet mee? Geen punt. Het DOC is deels overdekt. Er zijn overigens een groot aantal gratis perkeerplaatsen en een P&R mogelijkheid.

Wat doen als de kinderen geen zin meer hebben om te winkelen? Ook dit is helemaal geen probleem: in de bijbehorende speeltijn zullen zij zich prima vermaken. Er is zelfs een hondenopvang.

Kom gewoon eens een kijkje nemen, met z’n tweeën, met het hele gezin of met de beste vriendin: winkelen in Ochtrup is een echte belevenis – niet alleen maar voor koopjesjagers!

Outlet Ochtrup stukken groter en nóg mooier

Het Designer Outlet Ochtrup was altijd al bijzonder; eind augustus 2012 ging de forse uitbreiding open en werd de unieke winkelwereld, met de kortingen van  supervoordelige fabrieksverkoop, ineens bijna drie keer zo groot: 17.000 m² om te shoppen en flaneren.  Vijfenzestig sfeervolle winkels. Nu eens geen kille hal langs de snelweg, maar een ‘Designer Village’ in de monumentale panden van een oude textielfabriek. Ook bij de nieuwbouw is er zorgvuldig rekening gehouden met de omgeving: de gebouwen hebben in de verte wel wat weg van de historische gevels die zo typisch zijn voor het Münsterland.

designer outlet ochtrup

Kinderspeelparadijs

Ook voor de jongste bezoekers wordt een fantastische dag in het DOC Ochtrup mogelijk gemaakt. In het kinderspeelparadijs ‘Kletterburg’ kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar zich uitleven, onder toezicht van ervaren personeel. Ondertussen kunt u in alle rust rondkijken en shoppen. Als uw kind genoeg heeft gespeeld krijgt u via een elektronische pager een seintje.

Onze reisbloggers zijn hier al een keer geweest. Benieuwd naar wat zij tijdens hun dagje uit naar de Designer Outlet Ochtrup hebben beleefd? Lees dan snel verder op onze blog Grensbelevenis.nl!

Nog vragen over het Designer Outlet Ochtrup?


Grotere kaart weergeven

Adres

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup

Laurenzstr. 51-55

48607 Ochtrup

Contact

Tel.: +49 (0) 2553 - 97300

info@designeroutletochtrup.de

Bezoek de website

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10:00 tot 20:00 uur

Bekijk ook

Op naar Ochtrup!
Ochtrup, net over de grens in het Duitse Münsterland, ontvangt ieder…

Lees verder

Aa-Vechte Tour
De Aa-Vechte Tour is een relatief lichte fietsroute door het land van…

Lees verder

Vechtdalroute met kunstwegen
Bron van puur fietsplezier: De Vechtdalroute begint op de plek waar…

Lees verder

100 Schlösser Route
Kastelen en paleizen in het hart van Europa De 100 Schlösser…

Lees verder

Burg Bentheim
Burg Bentheim is niet zomaar een kasteel. Wat ‘Versailles’ is voor…

Lees verder

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…