Shoppen in Duitsland

  • FOC Ochtrup
  • winkelen in Osnabrück
  • Winkelen in Osnabrück

Welkom bij Geheim over de grens

Op deze pagina geven we een overzicht over shoppen in Duitsland. Het gaat om shoppen in de grensstreek.

 

Münster

Het aanbod in Münster is enorm. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar elegante of trendy boetiekjes, hippe hebbedingetjes of tijdloze klassiekers. In de winkelstraten en winkelcentra van Münster is het allemaal te vinden. De winkels in de binnenstad zijn dagelijks, met uitzondering van zondag, tot 19 uur geopend. Grotere vestigingen en filialen zijn tot 20 uur geopend.

De belangrijkste winkelstraten en -wijken van Münster:
Prinzipalmarkt, Salzstraße, Ludgeristraße, Stubengasse en Hansacarré, Rothenburg, Kuhviertel en Kiepenkerlviertel

Meer informatie over winkelen in Münster

 

Osnabrück

De verschillende wijken in de binnenstad van Osnabrück hebben elk hun eigen charme en het winkelaanbod is zeer gevarieerd. Omdat de binnenstad compact is, zijn alle wijken te voet goed bereikbaar.

De belangrijkste winkelstraten en wijken van Osnabrück:

Große Straße, Nikolaiort, Kamp-Promenade, Herrenteichsstraße, Redlinger Straße en Adolf-Reichwein-Platz, Hase-Quartier, Hasestraße, Johannisstraße

 

Winkelen Shopping McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup

Desiger Outlet Centre Ochtrup

Het enige Designer Outlet Centre van Noordrijn-Westfalen ligt net over de grens bij Enschede. Maar liefst 100 verschillende merken worden verkocht in 65 verschillende winkels. Natuurlijk trekt ook dit Outlet-Center veel koopjesjagers: je krijgt er tenslotte korting tot maar liefst 70%. Er zijn 1450 gratis parkeerplaatsen. Via de Park & Ride zijn ook nog eens 1.150 parkeerplaatsen in de Gronauer Straße beschikbaar. Als bijzondere service is er een gratis oppasmogelijkheid voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het klimparadijs. Ook is er een gratis hondenopvang.

Meer informatie over het Designer Outlet Centre Ochtrup

Lingen

Het kleine stadje Lingen aan de Ems (22.500 inwoners) heeft een afwisselend winkelaanbod zowel in het voetgangersgebied in het centrum als in het overdekte winkelcentrum ‘Lookentor’. In het winkelcentrum vindt u meer dan 50 winkels en eetgelegenheden onder één dak. Van elegante mode tot de nieuwste technische snufjes. Op woensdag en zaterdag is een bezoek aan de markt een bezoek waard. Hier worden overwegend regionale producten aangeboden.

Meer informatie over winkelen in Lingen

 

 

Meer winkelmogelijkheden

Bent u op zoek naar meer informatie over winkelmogelijkheden in het Duiste grensgebied. Kijk  dan op onze pagina´s rondom winkelen in Duitsland.

 

Koopzondagen

Bent u op zoek naar een overzicht met koopzondagen in het Duitse grensgebied. Kijk dan op  deze pagina met alle koopzondagen in 2021.

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…