Verzending van het kasteelpark

In een oogopslag

Omgeven door het parklandschap van het Münsterland en de Stever is de waterburcht Senden met zijn indrukwekkende driepasgevel een geliefde bestemming voor ontdekkers van de regio en liefhebbers van kastelen. Het kasteelpark biedt prachtige wandel- en fietspaden rond het kasteel, langs de Stever, de Mühlenbach en het kanaal, en langs de Marienkapel bij het kasteel.

Het gebouw is veel meer dan een prachtig kasteel met een 1000-jarige geschiedenis: het is een zeer bijzondere culturele en educatieve locatie met historische charme. De non-profit vereniging Schloss Senden e.V. is eigenaar en exploitant van dit imposante 15e eeuwse complex. Regelmatig vinden hier concerten, bruiloften, conferenties, thematische rondleidingen en andere seizoensgebonden evenementen plaats.

Op de kaart

Verzending van het kasteelpark
Holtrup 3
48308 Senden
Deutschland

Tel.: +49 (0)2597 9399270
E-mail:
Website: schloss-senden.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.