© Sonnendeck

Sonnendeck

In een oogopslag

Het Sonnendeck - cultlocatie in het hart van de oude stad.

Iedereen die "pure sfeer" wil ervaren in een stijlvolle ambiance is hier welkom. Wil je relaxen en borrelen of naar hartenlust dansen en feesten? In het Sonnendeck wordt de avond jouw feestje!

Lol op dinsdag: Vandaag is het "feest" voor de studenten van Osnabrück. Of je nu eerstejaars of ouderejaars bent, aan de universiteit of hogeschool studeert - danslustige medestudenten worden aangetrokken om te feesten in de disco's en clubs van de stad. Onze tip: het coolste studentenfeest is in de oude stad - op het Sonnendeck natuurlijk! Wil je dansen, heerlijke cocktails drinken of leuke wedstrijden op het tafelvoetbalspel meemaken? Dan is het Sonnendeck jouw feestlocatie! Het beste van alles is dat onze DJ je in de juiste stemming houdt, terwijl onze studentenkorting je binnen het juiste budget houdt.

Het is weer vrijdag: dans met ons het weekend in! De legendarische feesthits uit de jaren 80, 90 en 00 wachten op je in het zonnedek. Het beste van house, hiphop en rock laat onze populaire dansvloer gegarandeerd schudden. Ontmoet goedgehumeurde singles, koppels, kliekjes of clubs - hier feest je nooit alleen, maar maak je altijd deel uit van het feest. Natuurlijk is er één ding waar je niet zonder kunt tijdens het dansen, flirten of daten: onze fantastische cocktails.

Tijd om te feesten: beleef echte "Saturday Night Fever" - midden in de oude binnenstad van Osnabrück. Kom naar het Sonnendeck, verwen jezelf met verleidelijke cocktails en vergeet al dansend je dagelijkse leven. Onze gevarieerde mix van house, hiphop en rock biedt je de perfecte soundtrack voor onvergetelijke feestmomenten. De muzikale hoogtepunten uit de jaren 80, 90 en 00 staan garant voor een uitbundige sfeer en een pulserende dansvloer.

Op de kaart

Sonnendeck
Lohstraße 22
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 24440
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.