Losbergpark met Losbergspieker

In Stadtlohn's Nordorsten is het Losbergpark groen en trekt vooral wandelaars en fietsers aan als een goed onderhouden en liefdevol aangelegd park en recreatiegebied. Kleine heuvels, de Berkel, uitgestrekte groenstroken met grasvelden en bosschages en een meertje liggen in het Losbergpark. Voor wie actief is of met het gezin komt, is er een speeltuin, een skatebaan, een beachvolleybalveld en een midgetgolfbaan om te ravotten en plezier te maken. Voor vogelliefhebbers en nieuwsgierigen is het de moeite waard een kijkje te nemen in de volières: Sneeuwuilen, jonge dieren die hun eerste vliegoefeningen doen en nog veel meer gevederde wezens wachten erop ontdekt te worden. Op zon- en feestdagen rijdt er een treintje door het park, waarmee de kleintjes twee rondritten door het park kunnen maken.

De Losbergspieker, niet ver van het meer, nodigt uit voor een pauze en biedt warme en koude gerechten in alle seizoenen. Bijzonder populair is de biertuin midden in de natuur, waar de gasten zich in de zomer kunnen versterken en van de frisse lucht kunnen genieten.

Informatie over de rondleiding

Het Losbergpark is het hele jaar door vrij toegankelijk.

Op de kaart

Losbergpark met Losbergspieker
Losberg 5
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
E-mail:
Website: www.stadtmarketing-stadtlohn.de/freizeit-tourismus/sehenswertes/losbergpark

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.