Klipp Klapp" Kindermuseum tijdelijk gesloten

In het Four Seasons Park Oelde Klipp Klapp Kindermuseum Het kindermuseum is een populaire plek voor kleine ontdekkers.

Sinds 2001 is de historische watermolen in het Four Seasons Park de thuisbasis van het Klipp Klapp kindermuseum. Het museum is een populaire plek voor kleine ontdekkers. Hier kunnen jong en oud het beroep van molenaar leren kennen en nog veel meer avonturen beleven in de glazen keuken en de avontuurlijke waterwereld.

Bezoek

Probeer het uit, raak het aan en doe mee: Dat is het motto van het kindermuseum "Klipp Klapp". Hier leren de kinderen alles over de weg van graan naar meel en over het weer, de wolken en de wind. Zij nemen actief deel aan het leerproces en hebben soms zelfs een beetje spierkracht en handigheid nodig. Het kindermuseum Klipp Klapp legt grote nadruk op het plezier van leren: Daarom bieden de glazen keuken en het avontuurlijke waterlandschap ideale omstandigheden om te spelen en te onderzoeken.

Op de kaart

Klipp Klapp" Kindermuseum tijdelijk gesloten
Konrad-Adenauer-Allee 20
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: +49 (0)2522 72820
E-mail:
Website: www.kindermuseum-klipp-klapp.de/page.php?p=23824

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.