COLOR

In een oogopslag

Forum Oude Stadhuis Borken

Het Forum Altes Rathaus Borken - afgekort FARB - is de nieuwe culturele ontmoetingsplaats in het centrum van Borken. Een plek voor kunst, cultuur en geschiedenis. In de ruimtes van het oude stadhuis is naast het cultuurbureau en het toeristeninformatiecentrum ook het stadsmuseum gevestigd, met een indrukwekkende collectie over de geschiedenis van de stad, gevarieerde speciale tentoonstellingen en een breed aanbod aan culturele evenementen. De FARB in het centrum van Borken, direct aan het marktplein, is een trefpunt voor cultuurliefhebbers, toeristen en museumbezoekers.

Informatie over de rondleiding

De permanente tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens openingstijden. Het is een verzameling over de geschiedenis van de stad.

De wisselende tentoonstellingen, waarvan sommige tegen betaling, zijn ook te bezoeken tijdens openingstijden. Een rondleiding kan van tevoren worden geboekt.

Op de kaart

COLOR
Markt 15
46325 Borken
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2861 939 252
E-mail:
Website: farb.borken.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.