Blootvoetse Park Lienen

Lienen op blote voeten Het blotevoetenpark in het centrum van Lienen belooft verfrissend plezier voor jong en oud.

Aankomen en je goed voelen is waarschijnlijk de beste manier om Lienen te beschrijven. Het charmante kleine centrum, de mooie vakwerkhuizen en vooral het blotevoetenpark zijn perfect voor een ontspannen vakantie. Op een traject van een kilometer kunnen bezoekers met hun voeten verschillende ondergronden voelen. Dit is niet alleen verkwikkend en verfrissend, het creëert vooral een beter bewustzijn van het eigen lichaam en helpt stress te verminderen. En het beste van alles: het is bewezen dat de wandelingen door het blotevoetenpark het cardiovasculaire systeem versterken.

De perfecte afsluiting na een wandeling. En een uitstapje naar het blotevoetenpark is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook heel leuk om met je voeten zoveel te beleven. Een geweldige ervaring voor jong en oud.

Informatie over de rondleiding

Het blotevoetenpark in Lienen is het hele jaar door vrij toegankelijk.

Op de kaart

Blootvoetse Park Lienen
Diekesdamm 1
49536 Lienen
Deutschland

Tel.: +49 (0)5483 739650
E-mail:
Website: barfusspark-lienen.chayns.net

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.