© www.kaipohlkamp.de

Landhaus Hotel Schulze Osthoff

In een oogopslag

Het Landhaus Hotel Schulze Osthoff ontvangt de gasten in een traditie van meer dan 700 jaar! Gelegen in het gouddorp Einen in het prachtige Münsterland, werd het aan het begin van de 19e eeuw gebouwd en tussen 2008 en 2015 omgebouwd tot een landhuis met hotel en restaurant.

De 14 liefdevol ingerichte kamers laten niets te wensen over: meubilair zoals in grootmoeders tijd, maar modern opgeknapt en comfortabel zoals de gasten vandaag de dag wensen. Elke kamer is uitgerust met een garderobe, een flatscreen-tv en een eigen badkamer.

Het Landhaus Schulze Osthoff is ideaal gelegen om de belangrijke plekken in de omgeving te bereiken. Wat dacht u van een wandeling door de genaturaliseerde uiterwaarden van de Ems en een wandeling door het gouddorp Einen? Of uitstapjes naar de paardenstad Warendorf (op 10 km afstand), het bedevaartsoord Telgte (ook op 10 km afstand) of naar Münster, dat op slechts 25 km afstand ligt? Wandelen in het Münsterlandse parklandschap, fietsen op hellingvrije paden is ook mogelijk! En 's avonds vinden de gasten in het hotel de nodige rust om bij te komen van de ervaringen en inspanningen van de dag.

Op de kaart

Landhaus Hotel Schulze Osthoff
Einener Dorfbauerschaft 14
48231 Warendorf
Deutschland

Tel.: +49 2584 / 1029
E-mail:
Website: www.landhaus-schulzeosthoff.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.