Hotel zum Kühlen Grunde-Vinnenberg

In een oogopslag

Hotel zum Kühlen Grunde-Vinnenberg ligt in Warendorf/Milte, in de directe omgeving van het prachtige klooster Vinnenberg. In een gezellige sfeer kunnen de gasten in alle vertrekken genieten van de verscheidenheid van de klassieke Duitse keuken met seizoensgebonden gerechten.

De gezellige en liefdevol ingerichte gastenkamers nodigen uit tot een langer verblijf in Warendorf. Alle comfortabele kamers zijn uitgerust met WC/bad en Wifi.

De prachtige omgeving van het hotel kan prachtig "ervaren" worden met de fiets. Maar ook wandelaars, motorrijders of ruiters komen aan hun trekken.
In de zomermaanden nodigt de grote, idyllische biertuin direct naast de molenvijver uit om te vertoeven. De gasten kunnen hier aangename uren doorbrengen en genieten van het uitzicht op de monumentale watermolen, die omgeven is door prachtige oude bomen - waaronder een 1000 jaar oude lindeboom. Bij mooi weer is de tuin van het hotel opengesteld voor de gasten.

Op de kaart

Hotel zum Kühlen Grunde-Vinnenberg
Beverstrang 40
48231 Warendorf
Deutschland

Tel.: +49 2584 / 1060
E-mail:
Website: www.zumkuehlengrunde-vinnenberg.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.