Voel je goed & ontspan onder de Michelinster
"Culinair gezien is de Friedrich verdeeld in 2 verschillende gebieden. U kunt genieten van de keuken van 'Kleiner Friedrich', onze bistro, in het voorste gedeelte links aan de hoge tafels. Hier bieden we een moderne cross-over keuken, waarbij je individueel van de kaart kunt kiezen of onze menu-aanbeveling kunt volgen. Goede basisproducten, smaken to the point en aangepast aan het seizoen. Zo willen we 'Kleiner Friedrich' graag presenteren.
Naast het verfijnde restaurant Friedrich, dat een moderne en klassieke keuken combineert, is er ook een casual restaurant Fritz daily, een kookschool, het sushirestaurant Furittsu en de Friedrich wijnwinkel."
Le Chef Lars Keiling: Hij werkt sinds 2020 bij Friedrich Genusswelt als Managing Director en Chef-kok en kan na de heropening van Friedrich in oktober 2021 al uitkijken naar de Michelinster die Fine Dining Friedrich in maart 2022 heeft gekregen. Lars Keiling, geboren in Saksen-Anhalt, was 10 jaar zelfstandig ondernemer met zijn partner Gina Duesmann met "Keilings Restaurant" in Bad Bentheim. Daar kon hij vele successen vieren, waaronder 2 Michelinsterren, waarmee hij tot "Germany's 50 BEST CHEFS" behoorde.
Sommelière Gina Duesmann: Geboren in Grafschaft, had zij na vele stations (o.a. la vie, Osnabrück) 10 jaar lang het centrum van haar leven in Bad Bentheim. Nu zet zij samen met haar partner Lars Keiling de ontwikkeling van de Friedrich Genusswelt voort.
Na haar opleiding tot sommelière in 2013 werd ze in 2014 Duitslands beste jonge sommelière en de restaurantrecensenten van "Sternefresser" riepen haar ook uit tot Sommelière van het Jaar 2018. "De gastvrouw en vriendin van Lars Keiling scoorde niet alleen punten met haar wijnkennis, een van de beste wijnarrangementen van het jaar en een flinke portie hartelijkheid, maar ook met zelden ervaren gevatheid."