© Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH, Thorsten Schoentaube

Olive

In een oogopslag

Turkse keuken & Steakhouse

"Sinds 2013 vieren we de buitengewone fusie van de traditionele Turkse keuken met hoogwaardige, regionale vleesproducten in ons restaurant Olive. Mediterrane gerechten, verfijnde vegetarische lekkernijen en kenmerkende steak zijn ons handelsmerk. Verse zeevruchten, mediterrane kruiden en regionale groenten op smaak gebracht met knoflook en olijfolie zijn de specialiteiten waarop onze culinaire cultuur is gebaseerd. Onze producten komen uitsluitend uit de omliggende regio.

Vanuit onze liefde en enthousiasme voor kwaliteitsproducten zijn we in 2020 begonnen met het produceren van ons eigen vlees in onze eigen slagerij. Dit geeft ons de zekerheid dat de dieren op een soorteigen manier worden gehouden met veel bewegingsvrijheid op de weilanden in de regio. We bieden de exclusieve mogelijkheid om ter plekke een mooi stuk van ons vlees te kopen."


Op de kaart

Olive
Herrenteichstraße 1
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 941 341 21
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.