Espressobar Flotte Bohne

In een oogopslag

  • Münster
  • Café
  • geen keuken

Kom heerlijk genieten van koffiespecialiteiten zoals cappucino, caffe doppio, Macchiato en Latte Macchiato in Münster bij Espressobar Flotte Bohne.

De waarschijnlijk kleinste espressobar in Münster werd eind 2019 door Mehmet Saripinar geopend aan de Drubbel 4 bij Lambertikerk. Zijn ‘’Flotte Bohne’’ was voorheen een mobiel koffiestation met de typsiche Italiaanse Piaggio Ape. Nu kunnen koffieliefhebbers elke dag (behalve zondag) op deze plek midden in de stad genieten van zijn baristaspecialiteiten. Heerlijk genieten van koffiespecialiteiten zoals cappucino, caffe doppio, Macchiato en Latte Macchiato en een gezellig praatje.
Mehmet richt zich op kwaliteit en natuurlijke hartelijkheid, hij verbindt bewust mensen met zijn koffie – de kleine bar heeft zich al gevestigd als ontmoetingsplaats.

Op de kaart

Espressobar Flotte Bohne
Am Drubbel 4
48143 Münster
Deutschland

Mobil: +49 171 / 1671983
E-mail:
Website: flotte-bohne.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.