© L&T

L&T Tapasbar

In een oogopslag

Dompel jezelf onder in de wereld van tapas

In de Tapas Bar op de 1e verdieping van de L&T modewinkel nodigen we je uit om te ontspannen en te blijven hangen. Aan de bar bieden we u een breed scala aan verfrissende drankjes en kleine lekkernijen geïnspireerd op klassieke Spaanse fingerfood. Geniet van een glas sprankelende wijn of een koffiespecialiteit in een ontspannen sfeer midden in het atrium van de modezaak met uitzicht op de drukte van het winkelen. 

Met zijn vriendelijke manieren is Santana de goede ziel in ons huis en een gastheer met hart. Hij bereidt de vele met liefde geselecteerde lekkernijen vers en met hoge kwaliteit in een goed humeur. 

In onze L&T fashion store hebben we verschillende café-, bar- en restaurantconcepten die je uitnodigen om te genieten en te blijven hangen buiten je shoppingtour om:
  • L&T Restaurant
  • L&T Café Lounge
  • L&T Tapas Bar
  • L&T Markthalle

Op de kaart

L&T Tapasbar
Große Straße 27-32
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 331130
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.