© Susanne Schoon

StadtGalerieCafé

In een oogopslag

Een uitstapje naar de markt

Het StadtGalerieCafé in de oude binnenstad van Osnabrück nodigt je uit om te vertoeven in de artistieke ambiance van wisselende tentoonstellingen en culturele evenementen, en bij mooi weer is het terras geopend. Op het menu staan zelfgemaakt gebak en met liefde bereide gerechten, vers en heerlijk. De aangeboden koffiespecialiteiten zijn afkomstig van de "Röstbar" in Münster, waar de bonen nog steeds op traditionele wijze met de hand worden gebrand.

Maar het StadtGalerieCafé is ook een plek van ontmoetingen, waar mensen met en zonder handicap hand in hand werken. Zo bieden de werkplaatsen in Osnabrück hun huidige 13 medewerkers een klantgerichte werkplek waar ze hun ervaring in de huishouding kunnen inbrengen. Diversiteit in actie - daar staat het StadtGalerieCafé voor!

Op de kaart

Andrea Speckjohann
Markt 14
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 / 76029650
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.