© Max Wiesenbach

Proef de sfeer van Bad Laer

Kuuroord sinds 1836

Ontdek bijzonder Bad Laer

In Bad Laer baden mensen al sinds 1836 in het heilzame zoute water. Bijzonder aan het kuuroord zijn de Glockensee, een van de weinige zoutwatermeren in Duitsland en de eeuwenoude 'Griese Toarn’ bij de Maria-geboortekerk. En wat te denken van de Blomberg, een  heuvel vol bloemen? Bad Laer is gewoon bijzonder. Ontdek het zelf.

Volledig tot rust komen in Bad Laer

Kom energie tanken in Bad Laer. Een dagje in kuuroord Solevital maakt je een nieuw mens. Een wandeling door het fraai aangelegde kuurpark is een weldaad voor al je zintuigen. Laat je gedachten gaan tijdens een wandeling op historische paden en geniet van de Blomberg, de heuvel vol bloemen. “Zo rustgevend!”

 

SoleVital

Bad Laer

© CC-BY-SA | Kurmittelhaus Betriebs GmbH -SoleVital-, duema media Gbr

Blomberg

Bad Laer

© CC-BY-SA | Gemeinde Bad Laer

Fantastisch fietsen in Bad Laer

Het is fijn fietsen in Bad Laer. Er zijn meer dan tientallen mooie goed bewijzerde routes, vaak ook met een rijke geschiedenis, zoals de Grenzgängerroute waar ooit smokkelaars actief waren.

 

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer routes in en rondom Bad Iburg.

Bad Laer biedt meer

Bad Laer is meer dan een historisch kuuroord. In het centrum kan je heerlijk slenteren, shoppen én smikkelen. De van bloemen begeven Blomberg is een plaatje om te zien en het kuurpark een perfecte plek om voor een wandeling. Goed idee: een ontbijtpicknick aan het uitzonderlijke zoetwatermeer: De Glockensee.

Overnachten in Bad Laer? Keuze genoeg.

Booking.com

Herinneringen maken in Bad Laer

Beleef bijzondere momenten in Bad Laer. Raak onder de indruk van het jaarlijkse Fakkelfestival in het kuurpark dat eindigt met een geweldig vuurwerk in de Glockensee. Ook iets om nooit te vergeten: zwemmen in het maanlicht bij SoleVital of een bosbad nemen op de Blomberg. Bad Laer is om nooit te vergeten.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer evenementen in Bad Laer.

© Björn Kaisen
-

Bad Laer Touristik GmbH

Glandorfer Straße 5
49196 Bad Laer
Duitsland

Tel.: +49 (0)5424 / 2911-88
E-mail: touristinfo@bad-laer.de
Website: www.bad-laer.de

Plan je reis naar Bad Laer

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.