Sassenberg

Het goede leven

Genoeg te doen

Wie naar Sassenberg komt, doet er goed aan om een lege agenda te hebben. Die wordt er namelijk razendsnel gevuld. Niet alleen tijd komt je hier goed van pas maar een fiets is ook erg handig. Denk ook nog aan een zwembroek want in het natuurwater van de Feldmarksee is het heerlijk plonzen. En als je het helemaal goed wilt doen, kom je met een lege maag. In het aspergeseizoen is het hier een waar luilekkerland. Het goede leven wacht op je in Sassenberg!

Alle routes leiden naar Sassenberg

Het aantrekkelijke landschap van het Münsterland werkt als een magneet op fietsers. Bijna alle populaire fietsroutes doen daarbij ook het mooie Sassenberg aan. Je zit hier dus heel centraal. Of je interesse nu uitgaat naar de ''Radweg'' langs de Eems, de indrukwekkende kastelentocht, de Europaradweg of de grensgangerroute Teuto-Ems; in Sassenberg kun je alle kanten op!

Paradijs voor kampeerders

Idyllisch in het groen gelegen en met het nabijgelegen recreatiegebied Feldmark is Sassenberg een geweldige bestemming voor kampeerliefhebbers. Hier vind je twee absolute topcampings: Camping Heidewald en aan de Feldmarksee Camping Münsterland Eichenhof.

Aspergemetropool

Het bij Sassenberg horende dorpje Füchtorf geniet grote bekendheid als “Aspergemetropool van het Münsterland”. Dit is the place to be als je wilt genieten van het witte goud. Je vindt hier diverse aspergeboerderijen en er wordt ieder jaar zelfs een echte aspergekoningin gekroond!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.