Veelzijdig Rheine

Rheine heeft voor iedereen wat

Iedereen gelukkig in Rheine

Rheine, net iets ten oosten van Bad Bentheim, is een veelzijdig dorp. Of je nu wilt winkelen in de Emsgalerie, wilde dieren wil spotten in de Rheine Zoo, ontspannen langs de zoute lucht van de gradeerwerken wil wandelen, lekker wilt fietsen, heerlijk wil eten, op de Ems wil varen of een spannende tocht door de ondergrondse gangen van het Falkenhofmuseum wilt ondernemen.

Volop kunst & cultuur in Rheine

Veelzijdig Rheine is ook voor kunst- en cultuurliefhebbers interessant. Het populaire klooster Bentlage verhaalt over de geschiedenis van het klooster en het klassieke modernisme. Ook het Falkenhofmsueum en Salinenpark zijn bezoekjes waard.

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Klik dan op onderstaande knop en ontdek meer kunst & cultuur in de Duitse grensstreek.

Rheine's hotspots

Zoveel te zien en te doen. Je zou willen dat er een overzicht was. Goed nieuws: dat is er. Alle bezienswaardigheden, activiteiten, winkelstraten, restaurants, wandel- en fietsroutes, hotels en musea op een kaart. Bekijk de mogelijkheden en kies waar jíj zin in hebt.

De mooiste slaapplekken in Rheine

Booking.com

Rheine. Tourismus. Veranstaltungen. e.V.

Bahnhofstraße 14
48431 Rheine
Duitsland

Tel.: + 49 (0)5971 / 800650
E-mail: info@rheine-tourismus.de
Website: www.rheine-tourismus.de

Plan je reis naar Rheine

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.