Outlet, fietsen en ontspannen

Ochtrup biedt meer

Gewaardeerd om wandelen, fietsen en winkelen

“Wat, zo goedkoop?” Ochtrup staat bekend om het outletcenter waar zo'n honderd bekende merken hun artikelen met korting presenteren. Steeds meer mensen ontdekken echter de andere charmes van Ochtrup. Koppel een nachtje in een hotel aan je outletbezoek en maak dieper kennis met Ochtrup: de gezellige binnenstad, de omgeving en de mooie fietstochten. ,,Ochtrup is nog leuker dan ik al dacht”.

Merkkleding met flinke korting

Het Design Outlet Ochtrup is dé trekpleister van Ochtrup. Op 18 kilometer van de grens bij Enschede shop je grote merken als Scotch and Soda, Hunkemöller, Nike, Adidas, WMF, Playmobil, Ravensburger, Skechers en meer met flinke korting.  Dankzij de cafeetjes en het gratis kinderspeelparadijs is het DOC niet alleen voor koopjesjagers.

Shop till you drop in Designer Outlet Ochtrup

Edwin uit Lichtenvoorde ging met zijn puberdochters een dagje naar Design Outlet in Ochtrup. Lees over de reis, het Designer Outlet, de currywurstpauze en hoe een leuke dag passend werd afgesloten.

© Nathalie Mulckhuyse

Minder bekende fraaie waterburcht

Net buiten Ochtrup staat een van de mooiste en toch minder bekende waterburchten van Münsterland: Haus Welbergen. De geschiedenis van de charmante burcht voert terug tot 1282. De burcht heeft twee populaire tuinen. Vooral als de rozen bloeien, worden deze veel bezocht. Kijk, ruik, voel en geniet van Haus Welbergen.

Aa-Vechte-Tour, de ontspannende fietstocht

Langs burchten en historische stadjes in je eigen tempo.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.