© Zenit (c) Timo Dierks

ZENIT Boulderhal

In een oogopslag

Keienwanden in alle vormen en variaties.

In de ZENIT boulderhal zijn er op een totale oppervlakte van meer dan 2000 m² verschillende zalen en ruimtes voor elke behoefte. Alle klimwanden zijn individueel, modern en echt vakwerk. Elke maandag en dinsdag bieden twee vers ontworpen en geschroefde sectoren afwisseling. Ook buitenklimmen is mogelijk. De speciale naadloze matten bedekken de hele valzone. Alles van makkelijke en kindvriendelijke tot uitdagende routes wordt aangeboden.
Voor ambitieuze klimmers is er een trainingsruimte met LED moonboard, functionele fitnesstoren, touwtrekken, campusboard, plugboard, 20° en 30° spuitwand, diverse hangelementen, vingerborden.Voor een volledige functionele training is er veel gratis materiaal zoals ringen, TRX slings, kettlebells, barbells en dumbbells en battleropes, die zowel op de "toren" als op de vrije trainingsruimte kunnen worden gebruikt.
In een aparte ruimte kunnen ongestoord cursussen worden gegeven en kinderfeestjes worden gevierd. Na het boulderen en tussendoor kun je een drankje halen en ontspannen in een gezellige sfeer.


.

Op de kaart

ZENIT Boulderhal
Dammstraße 2
49084 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 / 58028960
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.