Speelpark Laga

In een oogopslag


Het Gronau-eilandpark is in de loop van de Staatstuinenshow 2003 ontstaan als grensoverschrijdend project van de gemeenten Gronau en Losser. Het consequente thema van het park is water, dat in veel verschillende gebieden van het terrein te vinden is: of het nu gaat om kleine eilanden, vijvers, natuurpaden, retentiebekkens of speeltuinen - de bezoeker komt het element overal tegen. Negen kleinere eilanden zijn liefdevol en indrukwekkend ingebed in de omgeving. Ze herbergen een waterlabyrint, bloembedden, een schaatsbaan, verschillende speeltuinen, een graspiramide en nog veel meer. Het complex is zo ontworpen en onderhouden dat het in elk seizoen iets te bieden heeft, van vroege bloei in het voorjaar tot vaste planten in de zomer en bladverkleuring in het najaar.

Informatie over de geschiedenis

Het Eilandspark Gronau werd in 2003 aangelegd in het kader van de nationale tuinshow. Van april tot oktober opende het park zijn deuren als een deelstaatoverschrijdend project van de gemeenten Gronau en Losser. Het park is gelegen op het voormalige terrein van de spinnerij van Delden.

Op de kaart

Speelpark Laga
Lennestraße 1
48599 Gronau
Deutschland

Tel.: +49 (0)2562 99006
E-mail:
Website: gronau-inside.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.