© UpSprung GmbH

Jump House

In een oogopslag

Jump House - voorheen UpSprung - het trampoline- en speelpark in Osnabrück

Op bijna 4000 m2 biedt het trampoline- en speelpark een enorm scala aan activiteiten boordevol actie! Naast de bekende verschillende trampoline-elementen zoals een trefbalveld, een schuimkuil en grote AirBags voor de acrobaten, is vooral de springbaan noemenswaardig. In de stijl van het tv-programma Big Bounce kun je hier werken aan je beste tijden op een spectaculair trampolineparcours. Vlak ernaast biedt een ninjabox met twee verdiepingen meer dan genoeg trainingsmogelijkheden om te klimmen, hangen en zweten. Er zijn ook 5 MaxAir trampolines waar gevorderde trampolinisten aan hun trekken komen.

Om het pakket voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden compleet te maken, is er ook een aanbod voor de allerkleinsten. Zij kunnen zich uitleven in het speelpark, met als hoogtepunt een 4,50 m hoge klimvulkaan en talloze speel- en verstopplekken.

Er is ook al een cursusprogramma opgezet. Twee keer per week is er een cardiofitnesscursus "SprungKraft" op het trampolineterrein, evenals de freestyle trampolinecursus "DehSprung", waar iedereen onder gediplomeerd toezicht langzaam zijn eerste draaien en salto's kan uitproberen.

Op de kaart

Jump House
Am Schürholz 6
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: + 541 939 325 00
Mobil: + 40 540 70 12
E-mail:

Contactpersoon

Firma
Mühlenkamp 31
22303 Hamburg

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.