© samtgemeinde.bersenbrück

Slot Eggermühlen

In een oogopslag

Slot Eggermühlen is een ridderzitting uit de 13e eeuw.

De barokse kasteel met kasteel kappellen en orangerie bieden veel culturele geheimen. Op de ........... Naast de akkerbouw en bos aanleg zijn er veel verschillende dieren te vinden. De DLG is een uitstekende boerderij is gelegen in een rustige, prachtig bosrijke rand van de Artland route in de nabijheid van Maiburg. Gezellige gelijkvloerse appartementen voor 4-8 en 10 mensen in de kleine en grote binnenplaats, complete uitrusting, vaatwasser, wasmachine, terras.

Ideaal voor gezinnen met kinderen, kleinkinderen. Het vakantiehuisje is ca. 200 meter van ..... Speciaal ingericht voor groepen Beddengoed en handdoeken kunnen worden verstrekt voor een vergoeding. Korte Trips: diverse recreatieve activiteiten zoals: tafeltennis, Kasteel concerten, kleine bibliotheek, paardrijden, barbecue, speeltuin en voetbalveld, wandelen, vissen in de molen vijver, de winter schaatsen, fietsverhuur, paardenboxen. Meehelpen op de boerderij.

Op de kaart

Slot Eggermühlen
Große Allee 1
49577 Eggermühlen
Deutschland

Tel.: +49 5462 / 7421 - 0
Fax: +49 5462 / 7421 - 10
E-mail:
Website: www.schloss-eggermuehlen.de

Contactpersoon

Herr Freiherr Christoph von Boeselager
Große Allee 1
49577 Eggermühlen

Tel.: +49 5462 / 7421 - 0
Fax: +49 5462 / 7421 - 10
Website: www.schloss-eggermuehlen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.