© Gemeinde Hagen aTW

Openluchtzwembad Hagen a.T.W.

In een oogopslag

Neem een frisse duik!

Het openluchtzwembad van BWG Hagen is vooral populair bij jonge zwemmers. Na de technische renovatie van het zwembad in 2006 en de renovatie van de gebouwen in 2009 straalt het openluchtzwembad van Hagen nu in een nieuwe, moderne glorie. Het water wordt verwarmd door een zonnesysteem, zodat de watertemperatuur aangenaam is bij mooi weer.

Een modern 50-meterbad met geïntegreerd niet-zwemmersgedeelte en duiktoren staat ter beschikking van onze zwemmers. Er zijn bankjes en strandstoelen rond het zwembad. Een roestvrij stalen waterglijbaan is ingebouwd in het niet-zwemgedeelte. De duikplaats heeft twee 1-meterplanken en een 3-meterplank.

Voor onze kleinste gasten is er een apart klein kinderbad en een ruime speeltuin. Op de grote ligweide vind je zelfs bij heel mooi weer een plekje om te zonnen. Ligstoelen kunnen uiteraard gratis worden geleend. Naast zwemmen wordt het buitenzwembad ook gebruikt als ontmoetingsplaats. Een tafelvoetbaltafel, tafeltennistafels, beachvolleybalveld en een overdekte zithoek zijn beschikbaar, zelfs als het weer niet zo goed is. De kiosk bij het buitenzwembad zorgt ervoor dat niemand met trek of dorst naar huis hoeft te gaan. Frietjes, ijs en drankjes zijn uiteraard verkrijgbaar.

Op de kaart

BWG Hagen a.T.W.
Beckeroder Platz 16
49170 Hagen am Teutoburger Wald
Deutschland

Tel.: +49 5401 / 99655

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.