© next choice

Öwer de Hase

In een oogopslag

Boven de rivier de Hase nodigen de door de eigenaar gerunde winkels u uit om te snuffelen.

Het Hasequartier van Osnabrück dankt zijn naam aan de rivier die er doorheen stroomt. Veel te lang bleef deze verborgen onder een betonnen overkapping, totdat de stadsrivier in 2016 in het Hasequartier eindelijk weer in het daglicht werd gebracht. Sindsdien kan de Hase weer ademen in de stad.

Een groot aantal door de eigenaar gerunde speciaalzaken biedt deskundig advies. Bij Modehaus Wüsthoff worden vooral mannen goed geadviseerd. Voor kunstliefhebbers is er de Barkau Galerie. Kolkmeyer's Haus der Weltzeituhren biedt gloednieuwe collecties van gerenommeerde horlogefabrikanten en juwelen, sieraden en trouwringen voor liefhebbers van ongewone accessoires. En de apotheek aan de Neumarkt biedt alle noodzakelijke geneesmiddelen en producten op het gebied van natuurgeneeskunde en medische cosmetica. Bezoekers kunnen blijven hangen in het Café Cup&Cino met zitplaatsen direct aan de Hase.


Op de kaart

Öwer de Hase
Öwer de Hase
49074 Osnabrück - Innenstadt
Deutschland

Tel.: +49 541 / 323 - 2202
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.