Hands-on museum "Up'n Hoff" Everswinkel

In een oogopslag

Beleef een boerderij live in het doe-museum "Up'n Hoff". Landbouwwerktuigen, machines, gereedschappen en grote dorsmachines worden tentoongesteld. Het museum is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Hier kunnen jong en oud alles te weten komen over het boerenleven in vroeger tijden.

Informatie over de rondleiding

U hebt altijd al willen weten hoe het leven van de boeren er 100 jaar geleden uitzag, en het zelf willen uitproberen en een handje helpen. Dat is precies wat je kunt beleven in het doe-museum Up'n Hoff in Everswinkel. De praktische activiteiten van het museum zijn gebaseerd op drie thema's: "Van graan tot brood", "Met Muckefuck en Schmant" en "Dagelijks brood". Bovendien is er een permanente tentoonstelling van landbouwwerktuigen en -machines, waarvan er enkele op een lijst staan. Met dit aanbod is het museum een geweldige ervaring voor zowel grote als kleine gasten.

Bezoeken, demonstraties en rondleidingen in het museum zijn alleen mogelijk op afspraak met het VVV-kantoor van Everswinkel.

Op de kaart

Hands-on museum "Up'n Hoff" Everswinkel
Wester 31
48351 Everswinkel
Deutschland

Tel.: 02582/669313
Fax: 02582/669314
E-mail:
Website: www.verkehrsverein-everswinkel.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.