© Svenja Langheim, Kronensee

Caravanplaats aan de Kronensee

In een oogopslag

Camperplaats op camping Kronensee in Ostercappeln-Schwagstorf

Het vakantiepark Kronensee ligt tussen het Wiehengebergte en het Venner Moor aan het Mittellandkanaal, omgeven door bossen en weiden. Je brengt je vakantie door op het platteland en toch dicht bij de stad, op ca. 16 km van Osnabrück in een omgeving waarvan de landschappelijke charme op het eerste gezicht overtuigt. 

Aantal staanplaatsen: 37
Grondkwaliteit: Turf
Faciliteiten van de camping:
De camperplaats op camping Kronensee is geopend van begin april tot eind oktober. De staanplaatskosten in het hoogseizoen zijn €12 (aankomst 15 tot 17 uur). Water, afvoer van grijs water, elektriciteit (EUR 3 per dag), afvoer van cassettetoilet en WC en douche zijn bij de prijs inbegrepen. Het recreatiepark Kronensee is ook uitgerust met talrijke sanitaire voorzieningen, waaronder toiletten, douches en een sanitaire cabine voor rolstoelgebruikers - allemaal bij de prijs inbegrepen.

Overige:
Huisdieren toegestaan, broodjesservice, voor vrijetijdsactiviteiten biedt de camping een zwemmeer, een minigolfbaan en een speeltuin voor kinderen. Andere activiteiten zoals vissen en minigolf zijn mogelijk in de omgeving.
Ook geschikt voor caravans en campers langer dan 8 meter!

Op de kaart

Freizeitpark Kronensee
zum Kronensee 9
49179 Ostercappeln
Deutschland

Tel.: 05473 - 2282
E-mail:

Contactpersoon

Frau Maria Zubrowski 

Tel.: 05473 - 2283

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.