Beleef Borken!

  • Borken
  • Borken
  • Borken
  • Borken
  • Borken
  • Borken
  • Borken

De gemoedelijke stad Borken zou zomaar eens je favoriete vakantieplek kunnen worden; hier beleef je een ontspannen tijd – maar lamlendig word je er niet! Borken biedt een groot en gevarieerd aanbod aan activiteiten, de sfeer is er relaxed en de ligging in het mooie parklandschap van het Münsterland is top – en dit alles net over de grens.

Ontspannen in Borken

In de zomer lonkt het recreatiemeer Pröbstingsee. Hier kun je heerlijk zwemmen, een bootje huren of prachtige wandelingen maken. Er zijn diverse speelplekken en ook een klimbos. Het klimbos biedt –voor wie dat wil- serieus uitdaging maar voor de kleintjes is er een aangepast parcours. Daarna kun je lekker uitblazen op het riante terras met een fantastisch uitzicht op het water. Dan snap je waarom dit grote recreatiegebied zo populair is. Voor kampeerliefhebbers is het goed om te weten dat er nieuwe camperplaatsen zijn…

Shoppen in Borken

In de gezellige binnenstad is het gemoedelijk winkelen. Je vindt hier een gevarieerd en authentiek winkelbestand en genoeg leuke terrasjes en restaurants. In de diverse speciaalzaken word je nog echt geholpen. Geen wonder dat de koopzondagen in Borken, net over de grens, ook door veel Nederlanders worden bezocht!

Kerstmarkt in Borken

In de winter staat de bos-kerstmarkt Borken-Marbeck garant voor een speciale ervaring. In een feeëriek verlicht bos vind je een hele bijzondere kerstmarkt waar voor iedereen wat te beleven is. Hier op het terrein van Schulze Beikel kom je echt ogen tekort!

Borken op de kaart


Grotere kaart weergeven

Adres

Tourist-Info Borken

Neutor 5

46325 Borken

Contact

Tel.: +49 (0) 2861 - 939252 of +49 (0) 2861 - 7584

tourist-info@borken.de

Bezoek de website

Onze tips voor Borken

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…