Schloss Eggermühlen, Ferienwohnung

In een oogopslag

Deze door DLG bekroonde vakantieboerderij ligt in een rustige, prachtig beboste buitenwijk aan de Artlandroute in de directe omgeving van Maiburg. Volledig beheerde boerderij met vee, koeien, kalveren, katten, paarden, pony's, kippen, eenden, honden en aaibare kinderboerderijdieren. Gezellige gelijkvloerse appartementen voor 4-8 en 10 personen in de kleine en grote binnenplaats, compleet uitgerust met vaatwasser, wasmachine en terras. Ideaal voor gezinnen met kinderen, peuteruitrusting. Vakantiehuis ongeveer 200 meter van het bedrijf, bijzonder geschikt voor groepen. De appartementen moeten bezemschoon worden achtergelaten (anders is er een toeslag van € 50 voor de appartementen en een toeslag van € 100 voor het vakantiehuis). Korte vakantie, diverse vrijetijdsactiviteiten bijv. paardrijden voor kinderen, tafeltennis, kasteelconcerten, kleine bibliotheek, paardrijden, grill, speeltuin en voetbalveld, wandelen, vissen in de molenvijver, schaatsen in de winter, fietsverhuur, paardenboxen. Hulp in de tuin. Draisinenroute op ca. 5 km afstand.

Huisdieren op aanvraag tegen betaling (€ 10,00 per nacht).
Internet mogelijk tegen meerprijs.

Die Ferienwohnungen werden pro Nacht, inkl. Bettwäsche, Handtücher und Nebenkosten (Wasser, Gas und Strom) und optional zuzüglich Reinigung (sofern nicht selber vorgenommen wurde oder nicht sauber geworden ist) vermietet

Op de kaart

Schloss Eggermühlen, Ferienwohnung
Große Allee 1
49577 Samtgemeinde Bersenbrück - Eggermühlen
DE

Tel.: (0049) 5462 74210
E-mail:
Website: schloss-eggermuehlen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.